Glascoating Zwolle

SPECIALIST IN DE VERZORGING VAN EXCLUSIEVE AUTO’S

Wilt u uw exclusieve auto laten beschermen met glascoating in Zwolle? Wij van Van den Brink CarDetailing maken het mogelijk! We voorzien de carrosserie van uw auto in onze werkplaats in Heerde, vlakbij Zwolle, van een professionele IGL glascoating, die de lak tot wel vier jaar beschermt tegen alle denkbare invloeden van buitenaf. Zo houdt u de look van uw bolide intact en hoeft u niet bij ieder bezoekje aan de wasstraat of elke keer wanneer een vogel uw wagen als toilet beschouwt te vrezen voor moeilijk of zelfs niet meer herstelbare schade. Breng uw auto dus gauw eens langs en ga ook voor een krachtige glascoating van Van den Brink CarDetailing nabij Zwolle. Wij zijn goed bereikbaar vanuit Zwolle en Apeldoorn!

Glascoating Zwolle
Glascoating aanbrengen
Glascoating in Zwolle
Gloascoating
Glasocating aanbrengen Zwolle

Glascoating in Zwolle is de moeite waard, omdat…

Zeker wanneer u een kostbare auto bezit en een echte liefhebber bent is er niets storender dan vlekken, krassen of aanslag op de lak van uw wagen. U bent trots op uw auto en wilt dat deze er dan ook altijd brandschoon bij staat. Maar de natuur kan wreed zijn en de mens draagt ook ‘graag’ zijn steentje bij. Hoe zuinig u ook op uw auto bent: u kunt ‘m niet altijd in nieuwstaat houden. Tenzij u kiest voor onze glascoating nabij Zwolle!

Met een glascoating brengen we een harde, doorzichtige laag aan op de lak van uw auto. Los ervan dat de auto hierdoor een mooie glanzende uitstraling krijgt, ziet u deze laag niet zitten. Zo’n glascoating zorgt ervoor dat viezigheid, vlekken en krassen niet kunnen doordringen tot in de lak. Roestvorming, schade door dierlijke resten en uitwerpselen, UV-straling, zure regen en krassen van de wasstraat zijn daarmee verleden tijd. De IGL glascoating die wij op uw auto nabij Zwolle aanbrengen is bovendien waterbestendig en bestand tegen temperaturen tot liefst 1300 graden. Bij het wassen van uw auto, met de hand of in de wasstraat, blijft de coating dus gewoon zitten.

Tot liefst vier jaar bescherming

Het laten aanbrengen van een glascoating in Zwolle is een investering waarvan u langdurig plezier heeft. Afhankelijk van welke behandeling u kiest bieden de coatings van het vooraanstaande merk IGL bescherming voor één tot maar liefst vier jaar. Kies tussen een enkele behandeling met Poly- of Quartz-coating en wees verzekerd voor respectievelijk één of twee jaar dekking. Met Quartz+ en Kenzo-coating, die beide in twee lagen worden aangebracht, bent u zelfs drie of vier jaar vrij van zorgen.

Ook glascoating in Zwolle? Bel voor een afspraak!

Wilt u uw auto ook laten voorzien van een glascoating in de nabijheid van Zwolle, Epe of Apeldoorn? Bel ons dan via 06-20 24 65 37 en plan een afspraak in. Bekijk daarnaast ook eens onze andere diensten op het vlak van cardetailing!

Onze diensten

Coating

Coatings

- Exclusieve coatings van IGL Coatings
- Lak garantie op elke glascoating

Exterieur

Exterieur

- Polijsten van de lak
- Meerdere stappen tot hoogglans

Interieur reinigen

Interieur

- Reiniging interieur
- Optioneel met IGL Coatings

Showroomklaar maken auto

Showroom-klaar-maken

(Alleen voor autobedrijven)

- Reiniging van binnen en buiten

IGL Coatings
Menzerna
Rupes

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij bekijken graag uw auto om u te informeren over de mogelijkheden die wij aanbieden.