auto poetsen in Epe

SPECIALIST IN DE VERZORGING VAN EXCLUSIEVE AUTO’S

Autopoetsbedrijf nabij Epe

Bent u zuinig op uw auto en wilt u de lak zo goed mogelijk beschermen? Kies er dan voor om uw auto te laten poetsen nabij Epe. Van den Brink CarDetailing uit Heerde is gespecialiseerd in zowel het interieur als het exterieur van een auto. Wij hebben jarenlange ervaring met het poetsen van allerlei soorten auto’s. Wij hebben de benodigde kennis in huis om uw auto in Epe grondig te poetsen. Maak vandaag nog een afspraak om ervoor te zorgen dat uw auto showroom-klaar wordt zonder dat u zelf uw handen vuil hoeft te maken.

Auto poetsen Epe
Autopoetsbedrijf Epe

Exterieur

Wilt u uw auto laten poetsen in Epe? Dan beginnen we bij het exterieur van uw auto. Hierbij kunt u denken aan de ramen, velgen, koplampen en natuurlijk de lak. Van den Brink Cardetailing pakt de schoonmaak van het exterieur op zeer professionele wijze aan. Dus vraagt u zich af hoe wij u auto in Epe poetsen? Wij bieden u de volgende mogelijkheden:

– Licht polijsten.
– Een waxlaag aanbrengen.
– Handwassen met PH-neutrale shampoo.
– De velgen en banden reinigen.
– De ramen reinigen.

Glascoating laten aanbrengen

Als u uw auto laat poetsen nabij Epe door Van den Brink CarDetailing, kunnen wij u auto ook voorzien van een glascoating behandeling. Hierbij bieden wij verschillende opties aan. De glascoating zorgt ervoor dat de lak tot wel vier jaar beschermd blijft tegen alle denkbare invloeden van buitenaf. Dit zorgt ervoor dat de look van uw auto intact blijft! U hebt de keuze uit de onderstaande vier opties voor glascoating in Epe:

– IGL Coatings Poly (1 jaar bescherming);
– IGL Coatings Quartz (2 jaar bescherming);
– IGL Coatings Quartz+ (3 jaar bescherming);
– IGL Coatings Kenzo (4 jaar bescherming).

Interieur

Hierboven hebben wij al beschreven hoe we de lak van uw auto kunnen poetsen in Epe. Maar dat is niet het enige waarin wij gespecialiseerd zijn. Ook het interieur geven wij graag aandacht. Zo wordt de binnenkant grondig onderhanden genomen door te stofzuigen, de ramen te reinigen en het dashboard schoon te maken. Heeft u vlekken in de bekleding? Als u uw auto laat poetsen in Epe dan verwijderen wij ook deze vlekken. Zo zorgen wij voor een complete metamorfose van uw geliefde auto.

Keuze uit verschillende pakketten

Wilt u uw auto in Epe laten poetsen? Kies dan voor één van onze vier pakketten:

Bronze;
Silver;
Gold;
Platinum.

Auto poetsen in Epe? Kies voor een van bovenstaande pakketten van Van den Brink CarDetailing!

Direct uw auto in Epe laten poetsen?

Bij het poetsen van uw auto in Epe ondergaat uw auto vele handelingen. Wij wassen, polijsten en waxen de auto op een professionele manier. Zo laten wij uw auto blinken als nooit tevoren. Kiest u ook voor de kwaliteit en vakkennis van Van den Brink CarDetailing? Maak dan nu eenvoudig een afspraak. Heeft u vragen? Dan kunt u ons natuurlijk ook bellen op 06 20 24 65 37 of door ons contactformulier in te vullen. Zien wij u binnenkort verschijnen om uw auto te laten poetsen nabij Epe?

U vindt ons aan de Veldweg 6e2 in Heerde. Ook goed bereikbaar vanuit onder andere Zwolle of Apeldoorn .

Auto poetsen in Epe
Auto polijsten Epe
Glascoating Epe

Onze diensten

Coating

Coatings

- Exclusieve coatings van IGL Coatings
- Lak garantie op elke glascoating

Exterieur

Exterieur

- Polijsten van de lak
- Meerdere stappen tot hoogglans

Interieur reinigen

Interieur

- Reiniging interieur
- Optioneel met IGL Coatings

Showroomklaar maken auto

Showroom-klaar-maken

(Alleen voor autobedrijven)

- Reiniging van binnen en buiten

IGL Coatings
Menzerna
Rupes

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij bekijken graag uw auto om u te informeren over de mogelijkheden die wij aanbieden.