auto polijsten in heerde

SPECIALIST IN DE VERZORGING VAN EXCLUSIEVE AUTO’S

Door uw auto te laten polijsten bij ons in Heerde geeft u uw wagen een totaal nieuwe look. Het valt haast niet voor te stellen hoe een auto weer glimt alsof deze net uit de fabriek komt, wanneer deze een professionele behandeling bij ons heeft ondergaan. Allemaal handmatig vakwerk, verzorgd door specialisten en bovenal autoliefhebbers, die uw auto behandelen alsof het hun eigen is. Maak dus gauw een afspraak om uw auto te laten polijsten in Heerde door Van den Brink CarDetailing en kijk alvast uit naar het verbluffende resultaat dat u zult zien! Wij zijn ook goed bereikbaar vanuit onder andere Apeldoorn en Zwolle

Waarom uw auto laten polijsten?

U kent ze vast wel, de verschillende wasprogramma’s waar u bij de wasstraat van gebruik kunt maken. Vaak bevatten ze ook de mogelijkheden om uw auto te laten waxen of polijsten. Binnen een minuutje of tien glimt uw auto dan weer als een spiegel. Tenminste, dat is wat u moet geloven. In de praktijk valt het reuze tegen: u ziet nog steeds vieze vegen, strepen en ook de krasjes zijn nog steeds zichtbaar. Na een paar weken is de zogenaamde polijstlaag bovendien allang weer verdwenen en kunt u weer naar de wasstraat.

Hebben we het over uw auto polijsten, dan bedoelen wij in Heerde echt heel iets anders. Wat wij doen is echt vakmanschap. We doen alles met de hand en zorgen er niet alleen voor dat het exterieur van uw auto weer glimt als nooit tevoren, maar tevens dat krassen als gevolg van normaal gebruik en het wassen van uw auto als sneeuw voor de zon verdwijnen. En dat niet voor eventjes. Als u uw auto laat polijsten bij ons in Heerde, poetsen wij deze op tot hoogglans, die lange tijd behouden blijft. Niet alleen de carrosserie, maar ook uw lampen en uitlaat blinken weer alsof de auto die u heeft laten polijsten in Heerde net van de band is komen rollen.

Wat we doen naast auto’s polijsten in Heerde

Het polijsten van uw auto is slechts één van de diensten die wij bij Van den Brink CarDetailing aanbieden. U kunt bij ons terecht voor een totaalaanbod van autoreiniging (binnen en buiten), het aanbrengen van beschermende, exclusieve IGL coatings, glascoating, waxen en meer. Bekijk voor alle mogelijkheden onze diensten.

Vier pakketten

Naast afzonderlijke diensten kunt u ook voordelige pakketten afnemen, waarin verschillende mogelijkheden te combineren zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld uw auto laten polijsten in Heerde en tegelijkertijd een IGL glascoating laten aanbrengen.

Wilt u uw auto in Heerde laten polijsten? Kies dan voor één van onze vier pakketten:

Bronze;
Silver;
Gold;
Platinum.

Maak meteen een afspraak

Wilt u ook uw auto weer helemaal tot nieuwstaat laten poetsen? Maak dan meteen een afspraak via het afspraakformulier of bel ons direct via 06 – 20 24 65 37. Van uw auto polijsten in Heerde tot een complete reinigingsbeurt: wij staan dagelijks voor u klaar!

Auto laten polijsten Heerde
Auto polijsten Heerde
Auto polijsten omgeving Heerde
Auto laten poetsen Heerde
Autopolijsten Heerde

Onze diensten

Coating

Coatings

- Exclusieve coatings van IGL Coatings
- Lak garantie op elke glascoating

Exterieur

Exterieur

- Polijsten van de lak
- Meerdere stappen tot hoogglans

Interieur reinigen

Interieur

- Reiniging interieur
- Optioneel met IGL Coatings

Showroomklaar maken auto

Showroom-klaar-maken

(Alleen voor autobedrijven)

- Reiniging van binnen en buiten

IGL Coatings
Menzerna
Rupes

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij bekijken graag uw auto om u te informeren over de mogelijkheden die wij aanbieden.