auto poetsen in heerde

SPECIALIST IN DE VERZORGING VAN EXCLUSIEVE AUTO’S

Autopoetsbedrijf Heerde

Het is tijd om uw auto in Heerde eens grondig te poetsen. Het interieur. Het exterieur. Ze kunnen beide wel wat aandacht gebruiken. Maar het zelf doen: daar ziet u tegenop. U mist immers de benodigde kennis. Om over het materieel nog niet te spreken. U besteedt het poetsen van uw auto daarom liever uit aan Van den Brink CarDetailing uit Heerde. Wij zijn ook goed bereikbaar vanuit Zwolle en Apeldoorn. Zo weet u zeker dat de wagen showroom-waardig wordt. Maak vandaag nog een afspraak!

Exterieur

Bij het poetsen van uw auto in Heerde denkt u waarschijnlijk als eerste aan het exterieur. De lak. De ramen. De velgen. Bij Van den Brink CarDetailing pakken wij deze schoonmaak op professionele wijze aan. Hierin bieden wij de volgende mogelijkheden:

Licht polijsten.
Een waxlaag aanbrengen.
Handwassen met PH-neutrale shampoo.
De velgen en banden reinigen.
De ramen reinigen.

Glascoatings aanbrengen

Het is bij ons in Heerde ook mogelijk om – tijdens het poetsen van uw auto – een glascoating aan te brengen. Wij bieden u de volgende vier opties:

IGL Coatings Poly (1 jaar bescherming);
IGL Coatings Quartz (2 jaar bescherming);
IGL Coatings Quartz+ (3 jaar bescherming);
IGL Coatings Kenzo (4 jaar bescherming).

Interieur

Het poetsen van een auto in Heerde is meer dan de buitenkant alleen. Ook het interieur wordt door ons onder handen genomen. De binnenkant wordt stofgezogen. De ramen worden van binnen gereinigd. Het dashboard wordt schoongemaakt. Ook worden vlekken uit de bekleding verwijderd. Zo ziet de auto er weer tiptop uit. Van binnen en van buiten.

Een blinkende auto met Van den Brink CarDetailing

Onze klanten de professionele zorg bieden die ze verdienen. Daar staan wij – bij Van den Brink CarDetailing – voor. Om dit te kunnen doen is ons bedrijf gecertificeerd. Maar dat niet alleen: wij geven u een garantie. Wij voltooien al onze projecten binnen de gestelde deadline en ons werk voldoet aan het hoogste kwaliteitsniveau. Tevens geniet u – bij het poetsen van uw auto in Heerde – van persoonlijke service. Wij streven er naar om al uw verwachtingen te overtreffen. Iedere keer weer.

Wilt u uw auto in Heerde laten poetsen? Kies dan voor één van onze vier pakketten:

Bronze;
Silver;
Gold;
Platinum.

Direct uw auto in Heerde poetsen?

Wassen. Polijsten. Waxen. Met het poetsen van uw auto in Heerde komen veel handelingen samen. Hierin is zowel het gebruikte materiaal als de vaardigheden van de beoefenaar een bepalende factor voor het uiteindelijke resultaat. Voor de beste kwaliteit gaat u natuurlijk naar Van den Brink CarDetailing. Interesse? Maak dan vandaag nog een afspraak. Bij vragen kunt u bellen naar 06-20 24 65 37 of ons contactformulier invullen. Wanneer laat u uw auto in Heerde poetsen of behandelen met een glascoating?

Auto poetsen Heerde
Auto poetsen in Heerde
Auto poetsen omgeving Heerde
Auto laten poetsen Heerde
Autopoetsbedrijf Heerde

Onze diensten

Coating

Coatings

- Exclusieve coatings van IGL Coatings
- Lak garantie op elke glascoating

Exterieur

Exterieur

- Polijsten van de lak
- Meerdere stappen tot hoogglans

Interieur reinigen

Interieur

- Reiniging interieur
- Optioneel met IGL Coatings

Showroomklaar maken auto

Showroom-klaar-maken

(Alleen voor autobedrijven)

- Reiniging van binnen en buiten

IGL Coatings
Menzerna
Rupes

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij bekijken graag uw auto om u te informeren over de mogelijkheden die wij aanbieden.