Auto poetsen

SPECIALIST IN DE VERZORGING VAN EXCLUSIEVE AUTO’S

Showroom of eigen collectie: u wilt uw auto laten poetsen of polijsten door een specialist. De professionals van Van den Brink CarDetailing uit Heerde helpen u graag verder. Als Flag Ship Center bieden wij namelijk pakketten van hoge kwaliteit. U kunt ervoor kiezen om uw auto van binnen te laten poetsen of juist de buitenkant onder handen te laten nemen. Ook kunnen wij verschillende coatings aanbrengen. Aan u de keuze.

Onze diensten

Professionele autoverzorging: daar staan wij bij Van den Brink CarDetailing voor. Wanneer het om het poetsen van auto’s gaat, bieden wij twee diensten aan. Namelijk: interieur en exterieur. In de onderstaande alinea’s vertellen wij u iets meer.

Exterieur

De meeste klanten laten hun auto aan de buitenkant poetsen – ofwel: polijsten. Hierbij wordt uw wagen niet alleen met de hand schoongemaakt, maar ook van een waxlaag voorzien. Als klant kunt er ook voor kiezen om uw velgen, banden en ramen in deze wasbeurt mee te nemen.

Auto van binnen poetsen

Wanneer u uw auto grondig onder handen wilt laten nemen, kunt u ervoor kiezen om deze van binnen te laten poetsen. Het interieur wordt dan gestofzogen. Ook kunnen wij de ramen, het dashboard en de bekleding voor u schoonmaken.

Een goede uitstraling met Van den Brink CarDetailing

Auto’s verdienen een goede verzorging. Dat zorgt niet alleen voor een mooi uiterlijk, maar draagt ook bij aan de bescherming ervan. Om optimaal van uw auto te kunnen genieten, schakelt u – voor het poetsen of polijsten van uw auto – het liefst een erkende professional in. Van den Brink CarDetailing is er zo een. Bij ons geniet u altijd van het beste resultaat. Wij zijn namelijk gecertificeerd als Flag Ship Center. Dit betekent dat ons werk aan de hoogste standaarden voldoet.

Wilt u uw auto door Van den Brink CarDetailling laten poetsen? Dan kunt u kiezen uit de volgende pakketten:

Bronze;
Silver;
Gold;
Platinum.

Uw auto professioneel laten poetsen?

Interieur. Exterieur. Als dealer of als eigenaar wilt u graag dat uw auto er goed uitziet. Van binnen en van buiten. Hiervoor schakelt u het liefst een professional in. Voor het poetsen of polijsten van uw auto gaat u natuurlijk naar Van den Brink CarDetailing. Ook voor glascoating nabij Apeldoorn en Zwolle bent u bij ons aan het goede adres. U vindt ons aan de Veldweg 6e2 in Heerde, dit is ook goed bereikbaar vanuit Apeldoorn en Zwolle. Maak vandaag nog een afspraak of neem contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 06-20 24 65 37 of door ons contactformulier in te vullen. Wanneer gaat u uw auto professioneel laten poetsen?

Auto laten poetsen
Auto poetsen