auto poetsen in Apeldoorn

SPECIALIST IN DE VERZORGING VAN EXCLUSIEVE AUTO’S

Autopoetsbedrijf nabij Apeldoorn

Rustig oriënteert u zich op een bedrijf in Apeldoorn dat uw auto kan poetsen. Als particulier of misschien als professional binnen een autobedrijf. Wat uw achtergrond ook is: de experts van Van den Brink CarDetailing helpen u graag verder. Polijsten. Waxen. Handwassen. Wij pakken het poetsen van uw auto nabij Apeldoorn met de uiterste zorg voor u aan. Maak direct een afspraak bij ons autopoetsbedrijf nabij Apeldoorn!

Auto poetsen Apeldoorn
Autopoetsbedrijf Apeldoorn

Rustig oriënteert u zich op een bedrijf in Apeldoorn dat uw auto kan poetsen. Als particulier of misschien als professional binnen een autobedrijf. Wat uw achtergrond ook is: de experts van Van den Brink CarDetailing helpen u graag verder. Polijsten. Waxen. Handwassen. Wij pakken het poetsen van uw auto nabij Apeldoorn met de uiterste zorg voor u aan. Maak direct een afspraak!

Onze mogelijkheden

Bij van den Brink CarDetailing houden wij ons – nabij Apeldoorn en Zwolle – dagelijks met het poetsen van een auto bezig. Deze taak wordt in twee diensten onderverdeeld. Namelijk: interieur en exterieur.

Exterieur

In de meeste gevallen wordt bij het poetsen van een auto nabij Apeldoorn het exterieur onder handen genomen. Binnen deze dienst kan een wagen worden gepolijst, van een waxlaag worden voorzien en/of met de hand worden gewassen. Daarbij krijgt u ook de optie om de velgen, de banden en de ramen mee te laten pakken door ons poetsbedrijf nabij Apeldoorn.

Interieur

Bij het laten poetsen van uw auto, kunt u er ook voor kiezen om het interieur te laten reinigen. Denk hierbij aan het grondig stofzuigen van het meubilair en de grond. Ook kunnen wij de ramen, het dashboard en de bekleding van uw auto uitvoerig schoonmaken. Niets is onmogelijk.

Professioneel autopoetsbedrijf nabij Apeldoorn

Bij ons autopoetsbedrijf nabij Apeldoorn nemen wij de uiterlijke verzorging van uw auto serieus. Dit is niet alleen positief voor de presentatie, maar draagt ook bij aan de nodige bescherming. Heeft u in Apeldoorn een auto staan, die u professioneel wilt laten poetsen? Dan geniet u bij ons gegarandeerd het beste resultaat. Ons bedrijf is namelijk gecertificeerd als Flag Ship Center. Dit betekent dat ons werk aan de hoogste standaarden voldoet. Ervaar het zelf!

Heeft u uw keuze gemaakt? Bij het professioneel laten poetsen van uw auto uit Apeldoorn, kunt u uit de volgende pakketten (ook glascoating)kiezen:

Bronze;
Silver;
Gold;
Platinum.

Nabij Apeldoorn uw auto laten poetsen?

Een goede presentatie is het halve werk. Het laten poetsen van uw auto nabij Apeldoorn is dan ook geen slecht idee. Voor een zo goed mogelijk resultaat besteedt u deze taak natuurlijk uit aan een vakbedrijf, zoals: Van den Brink CarDetailing. U vindt ons aan de Veldweg 6e2 in Heerde. Ook goed bereikbaar vanuit onder andere Apeldoorn, Epe en Zwolle. Maak vandaag nog een afspraak of neem contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 06-20 24 65 37 of door ons formulier in te vullen. Wanneer laat u uw auto nabij Apeldoorn poetsen?

Auto poetsen in Apeldoorn e.o.
Gloascoating
Ferrari

Onze diensten

Coating

Coatings

- Exclusieve coatings van IGL Coatings
- Lak garantie op elke glascoating

Exterieur

Exterieur

- Polijsten van de lak
- Meerdere stappen tot hoogglans

Interieur reinigen

Interieur

- Reiniging interieur
- Optioneel met IGL Coatings

Showroomklaar maken auto

Showroom-klaar-maken

(Alleen voor autobedrijven)

- Reiniging van binnen en buiten

IGL Coatings
Menzerna
Rupes

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij bekijken graag uw auto om u te informeren over de mogelijkheden die wij aanbieden.