Glascoating in apeldoorn

SPECIALIST IN DE VERZORGING VAN EXCLUSIEVE AUTO’S

Wilt u uw auto voorzien van glascoating in de regio Apeldoorn? Dan heten wij van Van den Brink CarDetailing u van harte welkom in Heerde. Op een klein halfuurtje rijden vanaf Apeldoorn voorzien wij uw auto van een professionele IGL glascoating, die uw auto beschermt tegen vrijwel alle denkbare invloeden van buitenaf. Zo houdt u uw wagen zo mooi als deze uit de fabriek kwam. Bel vandaag nog voor een afspraak en ontdek de power van een IGL glascoating vlakbij Apeldoorn! Wij zijn ook goed bereikbaar vanuit Zwolle.

Glascoating Apeldoorn
Glasocating aanbrengen Apeldoorn

Waar beschermt onze glascoating uw auto allemaal tegen?

Waarschijnlijk herkent u zich wel in de volgende situatie. U gaat met de auto naar de wasstraat en bij thuiskomst komt u tot de conclusie dat de auto toch weer niet helemaal brandschoon is. Vooral vogelpoep en resten van dode insecten kunnen behoorlijk hardnekkig zijn. Bovendien loopt u ook nog eens de kans dat de wasstraat krassen achterlaat op de lak van uw auto. Door uw auto te voorzien van een glascoating nabij Apeldoorn bent u hiervan voorgoed verlost.

Een glascoating is namelijk anders dan wax of een ‘gewone’ nanocoating. Glascoating is harder, sterker en beschermt uw lak vele malen langer. Er vormt zich een volledig sluitende en doorzichtige laag op de lak, die bestand is tegen alle weersomstandigheden en bovendien tegen temperaturen tot wel 1300 graden Celsius. Oxidatie, roestvorming, lakschade door boomsappen, dierlijke resten en uitwerpselen, UV-straling en zure regen: u kunt het allemaal vaarwel zeggen wanneer u ervoor kiest een glascoating te laten aanbrengen door ons team net boven Apeldoorn.

Glascoating voor één vier liefst vier jaar bescherming

Bij ons kunt u kiezen uit vier verschillende glascoatings van het vooraanstaande IGL Coatings. De IGL Coatings Poly beschermt uw lak gedurende een jaar tegen bovengenoemde zaken. Kiest u voor het type Quartz, dan is uw auto zelfs twee jaar beschermd. IGL Coatings Quartz+ en Kenzo worden tot slot aangebracht in twee lagen en bieden respectievelijk liefst drie en vier jaar maximale bescherming.

Glascoating in Apeldoorn van IGL Coatings

Wij werken nabij Apeldoorn uitsluitend met de glascoatings van IGL Coatings. Dit is een Nederlandse producent van cardetailing-producten, met bekendheid in heel Europa. Wij van Van den Brink CarDetailing zijn één van de weinigen die dit merk glascoating in de regio Apeldoorn gebruiken, met het optimale resultaat als gevolg. Klik hier voor glascoating.

Ook glascoating laten aanbrengen in Apeldoorn? Bel ons!

Wilt u de lak van uw auto ook blijvend beschermen tegen nare invloeden van buitenaf? Bel dan vandaag nog naar 06-20 24 65 37 en plan een afspraak in. Dan voorzien wij uw auto van een IGL glascoating in onze werkplaats nabij Apeldoorn, Epe en Zwolle en rijdt u de komende tijd weer zorgeloos rond in een blinkende wagen!

Gloascoating
Glascoating in Apeldoorn
Glascoating aanbrengen

Onze diensten

Coating

Coatings

- Exclusieve coatings van IGL Coatings
- Lak garantie op elke glascoating

Exterieur

Exterieur

- Polijsten van de lak
- Meerdere stappen tot hoogglans

Interieur reinigen

Interieur

- Reiniging interieur
- Optioneel met IGL Coatings

Showroomklaar maken auto

Showroom-klaar-maken

(Alleen voor autobedrijven)

- Reiniging van binnen en buiten

IGL Coatings
Menzerna
Rupes

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij bekijken graag uw auto om u te informeren over de mogelijkheden die wij aanbieden.