auto poetsen in zwolle

SPECIALIST IN DE VERZORGING VAN EXCLUSIEVE AUTO’S

Autopoetsbedrijf nabij Zwolle

Wilt u graag uw auto poetsen in Zwolle op exclusieve wijze? Breng hem dan langs bij Van den Brink CarDetailing in Heerde. Wij gaan verder dan een eenvoudige poetsbeurt. Véél verder. Een auto poetsen nabij Zwolle betekent stapsgewijs wassen, kleien, polijsten, coaten en meer. Wij laten uw exclusieve wagen weer glimmen tot hoogglans en zorgen ervoor dat dit effect langdurig behouden blijft. Geïnteresseerd? Bel dan gauw naar 06 20 24 65 37 of maak vandaag nog online een afspraak!

Auto poetsen Zwolle
Autopoetsbedrijf Zwolle

Auto poetsen Zwolle: exterieur

Bij een grondige poetsbeurt gaan de gedachten logischerwijs als eerst uit naar het wassen van het exterieur. Voor het optimale resultaat doen onze specialisten dit allemaal met de hand. We poetsen uw auto nabij Zwolle met een hoogwaardige PH-neutrale autoshampoo. Drogen geschiedt vervolgens met speciale zachte droogdoeken. We kunnen vervolgens de lak van de autolicht polijsten en wax aanbrengen in Zwolle. Als aanvullende service stofzuigen we de binnenkant, reinigen we de ramen van binnen en van buiten, komen ook de velgen en de banden aan de beurt en kunnen we bovendien het gehele interieur reinigen.

Auto poetsen Zwolle: interieur

Wilt u bij het laten poetsen van uw auto nabij Zwolle (ook) het interieur laten doen? Ook dat is mogelijk. Uw auto oogt, voelt en ruikt dan weer alsof deze rechtstreeks uit de fabriek komt. De ware autoliefhebber kan hier oprecht van genieten. We stofzuigen de binnenkant van uw auto, doen de ramen aan de binnenzijde, nemen het dashboard zorgvuldig af, nemen het leer onder handen en verwijderen eventueel aanwezige vlekken uit de bekleding. Kortom: uw auto poetsen in Zwolle betekent weer een fonkelnieuw interieur!

Aanbrengen van exclusieve coatings

Wanneer u uw auto bij ons heeft laten poetsen, dan zit u er niet op te wachten dat u deze binnen de kortste keren weer moet langsbrengen. En zoals gezegd: wij gaan verder dan ‘gewoon’ auto’s poetsen nabij Zwolle (ook goed bereikbaar vanuit Apeldoorn). We beschikken over revolutionaire IGL glascoatings, die de lak van uw auto een jaar tot liefst vier jaar beschermen tegen alle invloeden van buitenaf. Zo’n glascoating is als het ware een spiegelend harnas, dat roest, regen, vogelpoep en alle andere viezigheid afstoot. Een IGL coating zorgt bovendien voor een ultieme glans. U kunt kiezen uit vier verschillende coatings.

Showroomklaar maken

Ook voor autobedrijven in de regio Zwolle zijn wij een vertrouwde partner. Heeft u een exclusieve wagen die in uw showroom alle aandacht verdient? Breng hem bij ons langs en wij zorgen ervoor dat iedere wagen, van oldtimer tot vers van de pers, de behandeling krijgt die hij verdient. Zowel de binnen- als buitenkant nemen wij graag met zorg onder handen. Ook voor als u een auto wil polijsten in Zwolle, bent u bij ons aan het goede adres! 

Complete behandeling? Diverse pakketten mogelijk

Wilt u optimaal profiteren van onze services? Kies dan voor één van onze vier pakketten en wij poetsen uw auto nabij Zwolle tot in nieuwstaat. U heeft de keuze tussen de pakketten Bronze Detail, Silver Detail, Gold Detail en Platinum Detail. Benieuwd wat ze inhouden? Wilt u uw auto in Zwolle laten poetsen of polijsten? Kies dan voor één van onze vier pakketten:

Bronze;
Silver;
Gold;
Platinum.

Laat ook uw auto poetsen vlakbij Zwolle

Wie echt om zijn of haar kostbare wagen geeft, kan eigenlijk niet om ons heen. Neem dus vandaag nog contact op en plan uw afspraak in! We nodigen u dan graag uit om langs te komen en te bespreken hoe we uw auto het best kunnen poetsen of polijsten bij ons in Heerde, vlakbij Zwolle, Epe en Apeldoorn!

Auto poetsen in Zwolle
Auto poetsen in Zwolle
Auto poetsen nabij Zwolle

Onze diensten

Coating

Coatings

- Exclusieve coatings van IGL Coatings
- Lak garantie op elke glascoating

Exterieur

Exterieur

- Polijsten van de lak
- Meerdere stappen tot hoogglans

Interieur reinigen

Interieur

- Reiniging interieur
- Optioneel met IGL Coatings

Showroomklaar maken auto

Showroom-klaar-maken

(Alleen voor autobedrijven)

- Reiniging van binnen en buiten

IGL Coatings
Menzerna
Rupes

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij bekijken graag uw auto om u te informeren over de mogelijkheden die wij aanbieden.